top
   
 
 
Main Menu
Pagina principala
Despre noi
Argument
Membrii fundatiei
BURSIERII FUNDATIEI
Scop si obiective
Patrimoniu
Donatii
Formulare
Contact
REGULAMENT BURSE
Pagina principala arrow Despre noi
Despre noi PDF Print E-mail

    

          Fundaţia „Mitropolitul Bartolomeu”, înfiinţată în anul 2008 de vrednicul de pomenire Arhiepiscop şi Mitropolit Bartolomeu, reprezintă proiectul generos şi inspirat al unui om cu viziuni largi, care a ştiut să-şi depăşească accidentele biografice şi să-şi convertească lipsurile tinereţii în şansă pentru tinerii merituoşi, dar lipsiţi de posibilităţi materiale. Fundaţia are ca scop principal acordarea de burse tinerilor merituoşi dar lipsiţi de posibilităţi financiare, din resursele proprii pe care le administrează potrivit dorinţei fondatorului ei.

         Până în prezent, Fundația „Mitropolitul Bartolomeu” a acordat 145 burse, unor tineri din întreaga ţară, în valoare totală de 363.300 lei.

       FUNDAŢIA MITROPOLITUL BARTOLOMEU este o fundaţie privată, neguvernamentală, de interes comunitar, apolitică şi fără scop patrimonial, și îi are ca membri fondatori pe BARTOLOMEU VALERIU ANANIA, Arhiepiscop al Vadului, Feleacului şi Clujului si Mitropolit al Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului, UNIVERSITATEA “BABEŞ-BOLYAI” din Cluj-Napoca şi MÂNĂSTIREA ORTODOXĂ “ADORMIREA MAICII DOMNULUI” NICULA.